BHV Basis met zelfstudie & Code 95 (1 dag)

Als je de functie van BHV (Bedrijfshulpverlener) op je gaat nemen en nog niet eerder een BHV cursus hebt gevolgd, is deze training geschikt voor jou!

Want waar gewerkt wordt, treden soms calamiteiten op. In dit geval is het de taak van de BHV’er om adequaat op te treden en voor de veiligheid voor alle aanwezigen binnen het gebouw te zorgen. Daarnaast draagt de BHV’er ook zorg voor de preventie van dergelijke incidenten. Door het aanstellen van een BHV’er op de werkvloer voldoet de werkgever ook aan de eis van de Arbo-wet om veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen. Door het volgen van de cursus BHV worden cursisten door praktijkgerichte training voorbereidt op handelen in noodsituaties om zo schade en letsel te beperken.

EHVB


Cursusdetails

Vanafprijs: € 220 Excl. BTW

Locaties: 18

Startdata: 43

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Voor wie
Elk bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren en daarom één of meer mensen met BHV in dienst te hebben. Deze cursus is geschikt voor jou als je nog niet eerder een BHV cursus hebt gevolgd en deze in één dag wil behalen.

Inhoud
In deze cursus leer je maatregelen te nemen bij gevaarlijke situaties op je werk om zo letsel en/of schade bij collega’s en (eventuele) bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen.
In deze cursus staan de volgende onderwerpen centraal:
– ontruimingsoefening
– levensreddende handelingen en reanimatie (met AED)
– brand blussen
– organisatie bedrijfshulpverlening
– alarmering

Resultaten
Na deelname aan deze cursus kun je:
– een beginnende brand bestrijden
– levensreddend handelen
– reanimeren (met AED)
– communiceren tijdens een calamiteit
– ontruimen en evacueren

Code 95
Om beroepschauffeur te mogen blijven is het verplicht om minimaal 35 uren per 5 jaar aan nascholing te doen. De cursus BHV Basis met zelfstudie en Code 95 wordt door het CBR erkend. Wij melden je hiervoor bij het CBR aan. BHV Basis (1 dag): 7 uren.

Lesmateriaal
Deze cursus BHV bestaat uit een zelfstudie theorie door middel van E-Learning met een dag les. Bij inschrijving van de cursus ontvang je zo snel mogelijk inloggegevens voor de E-Learning. Deze moet je voorafgaande de cursusdag doornemen en het bewijs hiervan meenemen. Op de cursusdag zelf zal een gedeelte theorie herhaald worden en wordt praktijk geoefend.

Afronding
Wanneer je de cursus met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het certificaat Bedrijfshulpverlener (inclusief pasje). Dit certificaat is een jaar geldig, maar kan verlengd worden door jaarlijks een BHV herhaling te volgen. Dit is nodig om als BHV’er voldoende competent te blijven en op de hoogte te blijven van de geldende BHV-richtlijnen.

 

Toch liever geen zelfstudie? Kijk dan hieronder voor de gerelateerde cursussen.