BHV Basis & Code 95 (2 dagen)

Terug

Als je de functie van BHV (Bedrijfshulpverlener) op je gaat nemen en nog niet eerder een BHV cursus hebt gevolgd, is deze training geschikt voor jou!


Want waar gewerkt wordt, treden soms calamiteiten op. In dit geval is het de taak van de BHV’er om adequaat op te treden en voor de veiligheid voor alle aanwezigen binnen het gebouw te zorgen. Daarnaast draagt de BHV’er ook zorg voor de preventie van dergelijke incidenten. Door het aanstellen van een BHV’er op de werkvloer voldoet de werkgever ook aan de eis van de Arbo-wet om veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen. Door het volgen van de cursus BHV worden cursisten door praktijkgerichte training voorbereidt op handelen in noodsituaties om zo schade en letsel te beperken.

EHVB


Cursusdetails

Vanafprijs: € 301 Excl. BTW

Locaties: 1

Startdata: 1

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Voor Wie
Nog niet eerder een BHV cursus heeft gevolgd en nu de functie van BHV (Bedrijfshulpverlener) op zich gaat nemen.

Inhoud
In twee dagen worden de belangrijkste onderwerpen van de BHV besproken. De eerste cursusdag staat in het teken van Eerste Hulp, de tweede dag gaat over 
Brandbestrijding, Communicatie en Ontruiming. Het gebruik van de AED, reanimatie, brandpreventie, blussen en hanteren van communicatiemiddelen zijn onder andere onderwerpen die aan bod komen.

Resultaten
Na deelname aan deze cursus kun je:
– een beginnende brand bestrijden
– levensreddend handelen
– reanimeren (met AED)
– communiceren tijdens een calamiteit
– ontruimen en evacueren

Code 95
Om beroepschauffeur te mogen blijven is het verplicht om minimaal 35 uren per 5 jaar aan nascholing te doen. De cursus BHV Basis met Code 95 wordt door het CBR erkend. Wij melden je hiervoor bij het CBR aan. BHV Basis (1 dag) minimaal 7 uren.

Lesmateriaal
Voor extra zelfstudie, of als naslagwerk is het mogelijk een BHV boek of e-learning bij het inschrijven bij te bestellen. De inhoud hiervan is conform de actuele richtlijnen van onder andere het Oranje Kruis. Bij de e-learning heb je een jaar onbeperkt toegang tot het lesmateriaal.

Afronding
Wanneer je de cursus met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het certificaat Bedrijfshulpverlener (inclusief pasje). Dit certificaat is een jaar geldig, maar kan verlengd worden door jaarlijks een BHV herhaling te volgen. Dit is nodig om als BHV’er voldoende competent te blijven en op de hoogte te blijven van de geldende BHV-richtlijnen.

BHV Basis in 1 dag? Of al eerder een BHV cursus gevolgd?
Volg je liever een BHV Basis cursus in combinatie met zelfstudie, of heb je al eerder een BHV certificaat behaald? Kijk dan hieronder voor de gerelateerde cursussen.

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons