BHV Basis + e-learning (1 dag)

Terug

Nog niet eerder BHV cursus gevolgd en ga je de functie van BHV (Bedrijfshulpverlener) op je nemen? Dan is deze BHV Basis + e-learning training geschikt voor jou! 

Daarom BHV Basis met e-learning:

  • Binnen 1 dag gecertificeerd BHV’er
  • Les van adequate docenten
  • Aandacht voor theorie én praktijk
  • Altijd en overal in NL beschikbaar
  • Inclusief up-to-date e-learning

Want waar gewerkt wordt, treden soms calamiteiten op. In dit geval is het de taak van de BHV’er om adequaat op te treden. Daarnaast draagt hij zorg voor de veiligheid voor alle aanwezigen binnen het gebouw. Daarnaast draagt de BHV’er ook zorg voor de preventie van dergelijke incidenten. Door het aanstellen van een BHV’er op de werkvloer voldoet de werkgever ook aan de eis van de Arbo-wet. Zo garandeert hij namelijk de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Door de cursus BHV worden cursisten door voorbereidt op handelen in noodsituaties om zo schade en letsel te beperken.

Brandblusser op paal. BHV herhaling

Geen e-learning-type?

Naast BHV Basis cursus mét e-learning, hebben wij op CursusGeregeld.nl ook een dagcursus online staan. Hierbij hoef je geen e-learning vooraf te volgen, maar volg je alle stof klassikaal. Is dit meer jouw ding? Kijk dan bij BHV basis 1 dag.

Liever uitgebreider les over BHV?  Boek dan de BHV Basis cursus 2 dagen!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Na deelname aan deze cursus kun je:

  • een beginnende brand bestrijden
  • levensreddend handelen
  • reanimeren (met AED)
  • communiceren tijdens een calamiteit
  • ontruimen en evacueren

Waarom een BHV’er?

Waar gewerkt wordt, treden soms calamiteiten op. In dit geval is het de taak van de BHV’er hierbij adequaat op te treden en voor de veiligheid voor alle aanwezigen binnen het gebouw te zorgen. Daarnaast dragen BHV’ers ook zorg voor de preventie van dergelijke incidenten. Door het aanstellen van een bedrijfshulpverlener op de werkvloer voldoet de werkgever ook aan de eis van de Arbo-wet om veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen. Wanneer je al eerder een BHV certificaat hebt gehaald, heb deze cursus BHV herhaling met e-learning voor het up-to-date houden van je vaardigheden.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 155 Excl. BTW

Locaties: 21

Startdata: 117

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons