DLP CROW 400 (2 dagen)

Het werken met verontreinigde grond is gevaarlijk en brengt risico’s met zich mee voor de gezondheid. Om de kans op risico’s en calamiteiten te verkleinen is de aanwezigheid van een DLP’er verplicht bij werken in de basisklasse. Dit geldt vooral in de bouw, grond-, weg- en waterbouw.

De cursus DLP leidt je op tot Deskundige Leidinggevende Projecten. Hiermee kun je projecten begeleiden en zelfstandig de benodigde veiligheidsmaatregelen treffen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere arbo –en milieuwetgeving, veiligheidsplannen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Je wordt goed voorbereid op het examen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 475 Excl. BTW

Locaties: 3

Startdata: 9

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Voor wie
De cursus DLP is bedoeld voor professionals in de bouw, grond-, weg- en waterbouw die werkzaamheden in de verontreinigde grond (willen) begeleiden.

Inhoud 
In de cursus DLP wordt aandacht besteed aan:
– Arbo- en Milieuwetgeving
– Categorisering veiligheidsklassen
– Veiligheids- en gezondheidsplannen
– Persoonlijke beschermingsmiddelen
– Maatregelpakketten
– CROW-400
– Gasmetingen

Resultaten
Na de 2-daagse cursus DLP kun je:
– Werken met verontreinigde grond begeleiden
– Kennis van Arbo –en Milieuwetgeving in praktijk brengen
– Veiligheids- en gezondheidsplannen opstellen
– Richtlijnen van CROW-400 toepassen

Afronding
In de cursus staat de theorie centraal. De cursus wordt afgesloten met een examen. Deelnemers moeten wel rekening houden met een thuisstudiebelasting van circa 10 uur.
Als je de cursusdag hebt gevolgd krijg je het certificaat Deskundig Leidinggevende Projecten. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.