EHBO Basis 3 dagen

Een EHBO cursus gaat verder dan alleen een BHV cursus en is daarom een goede keus voor iedereen die meer wil weten over het verlenen van ‘eerste hulp’, of als dit vereist is vanuit de werkgever. Tijdens deze cursus wordt dieper ingegaan op Levensreddend Handelen door bijvoorbeeld uitweiding over de werking van het lichaam en verbandleer.

Inhoud
Tijdens deze training vergroot je je kennis en leer je de vaardigheden zodat je op een verantwoorde wijze eerste hulp kunt verlenen. Vaak wordt tijdens deze trainingen ook gebruik gemaakt van een lotusslachtoffer. Deze
opleiding is afgestemd op de richtlijnen van het Oranje Kruis en wordt ook afgesloten met een examen. Het examen wordt afgenomen door een door het Oranje Kruis aangewezen arts en de instructeur Eerste Hulp.

Als cursist wordt je getraind in:
– een slachtoffer in veiligheid brengen
– de toestand van het slachtoffer beoordelen
– het communiceren met externe hulpverleners
– het behandelen van letsel
– reanimatie en bedienen AED (Automatische Externe Defibrillator) 

Certificering
Bij het goed afronden van het examen ontvang je het EHBO certificaat, welke 2 jaar geldig is. Voorwaarde is echter, dat je jaarlijks twee dagen EHBO herhaling volgt. 

Met of zonder kleine blusmiddelen?
Deze cursus EHBO duurt drie dagen en is zonder de onderdelen Brandbestrijding en Ontruiming. Mocht je hier wel interesse in hebben, kijk dan hieronder bij gerelateerde cursussen voor de 4-daagse EHBO Basis cursus inclusief Kleine blusmiddelen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 549 Excl. BTW

Locaties: 2

Startdata: 3

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat