Magazijnmedewerker (1 1/2 dag)

Werk jij in een magazijn of ga je binnenkort aan de slag als magazijnmedewerker? Misschien wil je wel je kans op de arbeidsmarkt vergroten! De cursus magazijnmedewerker is de ideale combinatie om iedereen bij te scholen tot magazijnkoning. In slechts anderhalve dag ben jij goed opgeleid om de heftruck, de reachtruck én de orderpicker veilig en beheerst te besturen. Waarom je zo’n heftruckrijbewijs, orderpicker certificaat of reachtruck certificaat eigenlijk nodig hebt? Omdat veilig werken voorop staat. Tijdens deze cursus magazijnmedewerker doe je theoretische kennis op en oefen je de praktische vaardigheden, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan. Je leert veilig en beheerst met de heftruck, reachtruck en orderpicker te rijden. Op deze manier blijf je altijd meester over het magazijn.

Alle ins en outs van de cursus magazijnmedewerker.
Deze magazijnmedewerker opleiding bestaat uit een theorieblok waarin bijvoorbeeld veiligheid, wetgeving en gevaarlijke situaties aan bod komen. Om je certificaat te kunnen halen maak je aan het einde van het theorieblok een theorie-examen. Dit doe je voor alle drie de onderdelen. Na de theorie ga je praktijkoefeningen doen, het leukste deel. Zelf de heftruck, reachtruck en orderpicker op! In de praktijkruimte leert onze instructeur je diverse rij-oefeningen, waarbij veilig en beheerst rijden centraal staan. Dit deel sluit je af met het praktijkexamen. Haal jij dit? Dan heb jij je magazijnmedewerker certificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om met de heftruck, reachtruck én orderpicker te rijden! Zo snel kan het gaan.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 250 Excl. BTW

Locaties: 1

Startdata: 1

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Voor wie
De cursus magazijnmedewerker is bedoeld voor professionals die tijdens hun werk gebruikmaken van een heftruck, een reachtruck en/of een orderpicker. Alleen medewerkers vanaf 18 jaar mogen op de werkplek zelfstandig met een orderpicktruck werken.

Inhoud
De cursus duurt ongeveer anderhalve dag, de eerste dag begin je om 7 in de ochtend tot 15 uur en de tweede dag heb je van 12 tot 15 uur les. Tijdens deze cursus staan zowel de theorie als de praktijk centraal. Bij alle drie de onderdelen sluit je de theorie af met het bijbehorende theorie-examen. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit, waarna we deze vaardigheden in het praktijkexamen gaan toetsen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. 

Resultaten
– Verplichtingen en regelgeving.
– Veilig en beheerst de machines bedienen.
– Bekwaam om volgens Arbowet de machines te besturen.

Welke onderwerpen behandelen we?
– Belading en belasting.
– Rijklaarcontrole.
– Techniek.
– Besturing en gebruik van de machines.
– Veiligheid en Arbowet.
– Lastbehandeling en technische bediening.
– Ergonomie.
– Toepassing veiligheids- en verkeersregels.
– Controle en onderhoud.
– Batterij wisselen en opladen.

Afronding
Als je de cursusdagen hebt gevolgd en de examens met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het certificaat Magazijnmedewerker (dit certificaat omvat ook de certificaten voor Heftruck, Reachtruck en Orderpicker). Dit certificaat is vijf jaar geldig. Het certificaat en je pasje sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.