R-DLP Examentraining

Deze voorbereidingscursus op examen Register Deskundig Leidinggeven Projecten (R-DLP) behandeld alle onderdelen die aan bod komen tijdens het R-DLP praktijkexamen van het CROW.
Op deze dag wordt de CROW 400 in een vogelvlucht doorgenomen, een proefexamen zal worden gemaakt en u wordt getraind in het uitvoeren van metingen en daarbij behorende acties. Er wordt aandacht gegeven aan het gebruik en werkwijze van de meters in combinatie met de CROW 400.
De kosten voor deze cursus zijn inclusief koffie/thee, en lunch en het gebruik van praktijkmaterialen.
Noodzakelijk voor het volgen van deze cursus is het in het bezit zijn van de publicatie CROW 400. Deze is tijdens het boeken mee te bestellen. De kosten van deze publicatie bedragen € 109,00 exclusief 6% BTW.
Deze cursus is enkel een voorbereiding op het R-DLP examen. Het examen zelf dient los te worden aangevraagd bij het CROW. Wanneer je deze examentraining wilt volgen, dien je in het bezit te zijn van een erkend DLP-certificaat CROW 400 voor het werken in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’. Indien u niet in het bezit bent van bovenstaand certificaat wordt u geadviseerd om voorafgaand aan de examentraining de opleiding DLP-Herhaling (inclusief update CROW 400) of DLP-opleiding te volgen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 249 Excl. BTW

Locaties: 2

Startdata: 4

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat