OverzichtDLPR-DLP examentraining

R-DLP examentraining

Doel van de training

Met deze training bereiden wij u zo goed mogelijk voor op het theorie- en praktijkexamen R-DLP van CROW zodat u deze met goed gevolg af kunt leggen.

Inhoud van de training

In de training wordt de publicatie CROW 400 in vogelvlucht doorlopen. Het is dus belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de inhoud hiervan. Hierna zal de focus met name liggen op het maken van een proefexamen en het kunnen uitvoeren van metingen met bijbehorende acties. U wordt getraind in het gebruik van de meters en de werkwijze hiervan in combinatie met de CROW 400.

Duur van de opleiding

1 dag van 8.00-16.30 uur

Voor wie

Deze training is voor iedereen die goed voorbereid wil deelnemen aan het R-DLP examen van het CROW. Na het behalen van dit examen mag u aan het werk in alle veiligheidsklassen.

Toelatingseisen

In het bezit van een erkend DLP-certificaat CROW 132, aangevuld met een 1-daagse CROW 400 opleiding. Bij voorkeur in het bezit van een certificaat voor het werken in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’.

Indien u niet in het bezit bent van bovenstaande certificaten adviseren wij u om voorafgaand aan de examentraining de opleiding DLP-Herhaling (inclusief update CROW 400) of DLP-opleiding te volgen.

Let op: Deelnemers aan deze opleiding dienen in het bezit te zijn van de Publicatie CROW 400. Deze kan bij CursusGeregeld.nl worden aangeschaft of via www.crow.nl. De kosten van deze publicatie bedragen € 109,00 exclusief 6% BTW.

Let op: Om u aan te melden voor het R-DLP examen van CROW dient u zich zelf aan te melden via www.crow.nl.

Opleidingen via open inschrijving

Alle ingeplande opleidingen kunt u rechts op de kalender vinden. Bij voldoende deelname start een opleiding bij u in de regio. De cursus wordt verzorgd in samenwerking met een andere opleider. Mocht de cursus onverhoopt al vol zitten, stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte, inclusief een alternatieve datum.

 

meer weten?

7 Dagen 13 Uren 56 Мinuten 11 seconden tot een compleet vernieuwde cursusgeregeld.nl