VCA VOL in 2 dagen

Inclusief examen en gratis pasje

Terug

VCA VOL in 2 dagen.

Als je als leidinggevende of zzp’er werkzaam bent in de bouw, petrochemie, haven of voor de overheid dan is kennis over veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) verplicht. In de cursus VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) leer je veilig en verantwoord werken uitvoeren en relevante wet- en regelgeving over veiligheid, gezondheid en milieu toepassen. Je leert hoe je risico’s juist inschat en maatregelen neemt om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA VOL cursus in twee dagen ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief twee lesdagen met een deskundige docent en een examen aan het einde van de tweede dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.

Gratis herexamen bij het volgen van een E-Learning

Goede voorbereiding is het halve werk. CursusGeregeld.nl is ervan overtuigd dat, als je de E-learning volledig volgt voordat je het examen aflegt, je in 1 keer slaagt. Mocht dit door omstandigheden niet lukken, dan krijg je van CursusGeregeld.nl eenmalig een gratis examen aangeboden. Het enige wat je hiervoor moet doen is deze E-learning á €29,95 mee bestellen bij de cursus en deze afronden. Zo heb je 100% zekerheid om je VCA VOL certificaat voor minder dan €165,00 op zak te hebben.

Het VCA VOL boek

Boek VCA VOL

CursusGeregeld.nl biedt meer. Bereidt je je liever goed voor door middel van een lesboek dan kun je deze ook kiezen bij het afronden van je bestelling. Het lesboek kost €34,95 en is voorzien van een stevig kaft en is in full colour gedrukt. Naast alle lesstof staan er ook examenvragen in, die je kan oefenen.

Proefexamen VCA VOL

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.

VCA VOL in een andere taal

Wil je liever de VCA VOL cursus in een andere taal dan hebben ook VCA VOL Engels in 1 dag het programma zitten. Voor de examens zijn uitsluitend de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans beschikbaar. Als je deze cursus wilt volgen met een anderstalig examen dan kun je dit aangeven tijdens de boeking van deze cursus

Boek ik de juiste VCA cursus

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA VOL, VCA VOL en VCU VIL. De VCA VOl is geschikt voor ZZPer en leidinggevende. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Informatie over het VCA VOL examen

Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen waar je 75 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren.

VCA cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag mee verder.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 275 Excl. BTW

Locaties: 4

Startdata: 17

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Voor wie
De VCA VOL cursus is voor operationeel leidinggevenden en zzp’ers die werkzaam zijn bij een aannemer, op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving. Deze tweedaagse opleiding is voor iedereen die wat extra coaching kan gebruiken.

Resultaten
– Wet- en regelgeving toepassen
– Risico’s op gevaar goed inschatten
– Effectief optreden bij gevaarlijke situaties
– Verantwoord werken met machines en in bijzondere omstandigheden
– Jezelf en anderen goed beschermen
– Noodplannen maken
– Toolbox vergaderingen organiseren
– Veilig en gecertificeerd aan de slag als zzp’er of leidinggevende in allerlei omgevingen

Onderwerpen
– Arbowet- en regelgeving
– Risico-inschatting en preventie van gevaar
– Ongeval preventie en oorzaken
– Kennis van gevaarlijke stoffen
– Bedrijfsnoodplannen
– Toolbox vergaderingen
– Proefexamen ter voorbereiding

Inhoud
De cursus duurt twee dagen. De cursus sluit je af met het officiële VCA VOL examen. Het examen doe je aansluitend aan de cursus op de laatste dag. Op deze manier is alle kennis nog vers is het geheugen en is de kans op een goed resultaat groot.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen.

Afronding
Aan het einde van de tweede cursusdag ga je aansluitend examen doen. Het VCA examen is standaard in het Nederlands. Je neemt het examen af op de computer. Je moet 70 meerkeuzevragen beantwoorden, hier mag je maximaal 75 minuten over doen. Je moet 65% van het totaal aantal te behalen punten goed hebben om te slagen. Bij een computerexamen is de uitslag direct bekend.
Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je jouw VCA pasje direct mee. Jouw certificaat sturen wij binnen een paar werkdagen naar je op. Dit certificaat is tien jaar geldig.

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat