Categorieën

BEI VP/AVP

Onderstaande BEI VP (vakbekwaam persoon) certificering zijn te behalen: aansluiting VP LS meterkast VP LS netten VP LS Onderstaande BEI AVP (allround vakbekwaam persoon) certificeringen zijn te…

Vanaf € 855 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Elektrische installaties
Op het gebied van elektrische installaties zijn er een aantal verschillende trainingen die interessant kunnen zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook verschillende normen vanuit de NEN die vereist zijn wanneer je gaat werken met elektrische installaties.

•NEN 3140
In de Nederlandse wet staat aangegeven dat elektrische installaties en apparaten veilig behoren te zijn en dat ook alle werkzaamheden aan deze installaties veilig uitgevoerd moeten worden. De NEN 3140 norm bevat bepalingen die gebruikt kunnen worden om hieraan te voldoen.
•NEN 1010
Dit is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Alle deelinstallaties die hierdoor worden gevoed, kennen weer hun eigen specifieke normen. Door de NEN 1010 cursus te volgen zorg je dat je gecertificeerd bent om hiermee te werken.

Cursus elektrische installaties
Voor zowel de NEN normen als alle andere cursussen op het gebied van elektrische installaties (bijvoorbeeld zonnepanelen installeren) zijn cursussen te vinden op CursusGeregeld.nl. Het betreft meestal klassikale trainingen, soms kunnen opleiders ook op locatie langskomen om een training te geven.

In-company cursussen elektrische installaties
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus elektrische installaties wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen.