Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan onze meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, kun je altijd contact met ons opnemen via 030 303 95 14 of via info@cursusgeregeld.nl

Q. Hoe kan ik een cursus boeken via de website?

A. Allereerst kies je een cursus uit ons opleidingenoverzicht. Wanneer je klikt op de gewenste training, kom je op de informatiepagina van de betreffende cursus. Hier vind je onder andere meer informatie over de cursus, de locaties waar deze cursus aangeboden wordt en de beschikbare data. Uit de lijst kun je een locatie selecteren en in de kalender komen de data voor die locatie tevoorschijn. Indien je op een beschikbare (groene) dag klikt, kom je op het aanmeldingsformulier. Hier is het mogelijk het aantal cursisten aan te geven en als je de mailadressen van de cursisten opgeeft, zorgen wij ervoor dat ook zij een bevestiging krijgen en twee weken van te voren een uitnodiging ontvangen. Wanneer je dit liever zelf wilt doen, kun je onder aan de pagina het vinkje hiervan uitzetten en is het niet meer verplicht om mailadressen in te vullen. Na de knop inschrijven kun je inloggen of de factuurgegevens handmatig invullen. Wanneer je dit doet, maken wij voor je een account aan. Onderaan de pagina kun je kiezen uit betalen per factuur of per iDeal. Zodra je dit bevestigt, krijg je de factuur automatisch in je mail.

Q. Ik wil een cursus voor Code95 volgen, hoe kan ik dit aangeven?

A. Op onze website staan diverse cursussen die ook voor de Code95 gevolgd kunnen worden. Indien het mogelijk is bij je gekozen cursus, staat er in het aanmeldingsformulier een aanvinkbox met Code95/CCV. Indien je deze aanvinkt, komt daaronder een tekstveld waar gevraagd wordt om je BSN nummer. Deze hebben wij nodig om de Code95 aan te vragen bij het CBR. De meerkosten voor het aanvragen van Code95 zij €20,–. Deze kosten worden automatisch bij de cursusprijs opgeteld.

Q. Hoe werkt annuleren?

A. Bij CursusGeregeld.nl is het mogelijk om tot drie werkdagen van te voren kosteloos te annuleren. Vanaf drie werkdagen tot een werkdag van te voren zijn wij genoodzaakt om 50% van het factuurbedrag in rekening te brengen. Indien een cursus een dag van te voren geannuleerd wordt, brengen wij het volledige factuurbedrag in rekening.

meer weten?

7 Dagen 13 Uren 55 Мinuten 6 seconden tot een compleet vernieuwde cursusgeregeld.nl