ADR Basis & Code 95

Voor wie
Deze training is bestemd voor eenieder die beroepsmatig een vrachtauto bestuurt met gevaarlijke stoffen. Op grond van het ADR-verdrag moeten chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in het bezit zijn van een ADR vakbekwaamheidscertificaat.

Opzet
Basis
Verschillende voertuigen en de vereiste wettelijke voorschriften komen tijdens de basistraining aan bod. Ook gevaareigenschappen, gevarenklassen, regels voor het vervoer enz. worden tijdens deze training besproken.
Specialisatie
Tank: dit aanvullende gedeelte is verplicht voor chauffeurs in tankauto’s en tankcontainers en behandelt lengtegolving, dwarsgolving, technische eisen, constructie voertuig, keuringen enz. Klasse 1: dit aanvullende gedeelte behandelt de bijzondere risico’s van explosieve stoffen en de specifieke vervoersvoorschriften.Klasse 7: dit aanvullende gedeelte behandelt de risico’s van het vervoer van radioactieve stoffen en de bijbehorende voorschriften. Tijdens de basistraining worden de verplichte praktijkoefeningen uitgevoerd, bestaande uit een oefening in ongevalbestrijding en het werken met beschermingsmiddelen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 434 Excl. BTW

Locaties: 5

Startdata: 13

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat