Eerste Veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten & Code 95 (REVI)

Iedereen die op of langs de rijkswegen werkt, met ontheffing van Rijkswaterstaat, moet het diploma Richtlijn Eerste Veiligheidsmaatregelen bij Verkeersincidenten (REVI) in zijn bezit hebben. Deze belangrijke cursus is speciaal ontwikkeld voor de professionals die operationeel betrokken zijn bij incidenten. In het praktijkgerichte onderdeel wordt geoefend met de opgedane kennis in een gesimuleerde IM omgeving op de speciaal ontwikkelde IM-Maquette. De cursus REVI is door CCV erkend als een 7-punts cursus ten behoeve van code 95. Deze cursus is ontwikkeld volgens het “blended learning” concept. Het is een blend van e-learning, klassikaal onderwijs en praktijk simulatie. De theorie over de richtlijn wordt behandeld in een online training. De opgedane kennis neem je mee in het klassikale gedeelte, waar ervaringen met collega’s worden uitgewisseld.

Overig


Cursusdetails

Vanafprijs: € 320 Excl. BTW

Locaties: 2

Startdata: 2

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Onderwerpen
Aan de orde komen:
– De eerste veiligheidsmaatregelen, 4 V’s
– Beveiliging incidenten op rijbaan met één- en tweezijdig aanrijdgevaar
– Beveiliging pechhulpverlening
– Veiligheidsruimte toepassen
– Veiligheid bewustzijn
– Gevaarlijke stoffen
– Zwaailichtdiscipline
– Vervolgmaatregelen
– Gebruik vluchtstrook

Afronding
De deelnemer beschikt na afloop van de cursus over voldoende vaardigheden en kennis tot het nemen van de eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten op wegen met één- en tweezijdig aanrijdgevaar.
De cursus REVI wordt onafhankelijk getoetst door het IBKI ten behoeve van het certificaat Eerste Veiligheidsmaatregelen bij Verkeersincidenten (2016-volledig)

Duur
3 uur voorbereiding + 2 dagdelen (1 dag)