DLP Herhaling/Bijscholing CROW 400 (1 dag)

Het doel van de opleiding is om u kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd grondwater. Daarnaast worden de wijzigingen in de nieuwe CROW publicatie 400 (d.d. juni 2017) doorgenomen en worden ervaringen uitgewisseld.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 269 Excl. BTW

Locaties: 5

Startdata: 14

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Inhoud
Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
– uitwisseling van eigen ervaringen als DLP-er
– ontwikkelingen in wet- en regelgeving (publicatie-CROW 400)
– veiligheidsklassen en maatregelenpakketten
– ontwikkelingen persoonlijke beschermingsmiddelen en beschermende voorzieningen
– toepassing van meetapparatuur

Afronding
Aan het eind van de opleiding vindt er een examen plaatst conform CROW 400 richtlijnen. Na het met goed gevolg afleggen van dit examen ontvangt u het certificaat DLP. Dit certificaat is wederom vijf jaar geldig. De opleiding voldoet aan de toets- en eindtermen zoals opgesteld door het ‘platform CROW 400’. Wanneer u een positief resultaat heeft behaald, mag u aan het werk in de veiligheidsklasse ‘Oranje’ tot en met ‘Rood niet vluchtig’. Deelnemers aan deze opleiding dienen in het bezit te zijn van het certificaat DLP waarbij aantoonbaar drie lesdagen zijn gevolgd.

Lesmateriaal
Voor deze cursus dient u de CROW-400 mee te nemen. Als u niet in het bezit bent van deze publicatie, is het mogelijk deze via CursusGeregeld.nl te bestellen.