Filter cursussen

Locatie


Startdatum


Cursusduur

Startgarantie

Cursussen met startgarantie gaan gegarandeerd door, ongeacht het aantal deelnemers. U bent er altijd zeker van dat uw cursus op de geplande datum van start gaat.

 


Categorieën

x

Heftrucktraining Basis 2 dagen

De heftrucktraining biedt voldoende basiskennis voor veilig en deskundig gebruik van een (vork)heftruck in dagelijkse activiteiten voor iedereen die (incidenteel) heftrucks gebruikt. Voordelen van heftrucktrainingMet…

Vanaf € 295 Excl. BTW


  • Meer informatie

    Locatie Afstand Startdatum Beschikbare plaatsen Startgarantie Prijs

Heftruck herhaling + code 95

Vanaf € 174 Excl. BTW


  • Meer informatie

    Locatie Afstand Startdatum Beschikbare plaatsen Startgarantie Prijs

Wat is logistiek? Onder logistiek vallen bijvoorbeeld logistieke processen op locatie, in een magazijn. Hier kan gebruikt worden gemaakt van verschillende voertuigen, zoals een heftruck of reachtruck. Wie in bezit is van een certificaat kan aantonen dat zij of hij verantwoordelijk en veilig om kan gaan met een hef- en/of reachtruck en voldoet aan de eisen die vanuit de Arbowet worden gesteld. Chauffeurs verzorgen logistiek op een groter niveau: zij moeten producten over het hele land, of het hele continent vervoeren. Cursussen Logistiek CursusGeregeld.nl biedt binnen het vakgebied Logistiek een groot aanbod aan trainingen en cursussen aan. Natuurlijk met de beste prijsgarantie. Hieronder staan de belangrijkste onderwerpen binnen deze categorie. •Heftruckcertificaat, Reachtruck, Hoogwerker, Stapelaar •Chauffeur, Digitale Tachograaf, Gevaarlijke stoffen, ADR Certificaat •Logistiek, Transport Incompany training Logistiek Wanneer je met meerdere mensen van één organisatie een training Logistiek wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training incompany te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten!