VCA Basis & Code 95

Haal je VCA Basis certificaat en schrijf punten bij voor de Code 95! Basis VCA is een start voor veilig werken.  Voor je bij een werkgever aan de slag kan, zal deze je vragen of je in het bezit bent van een VCA Basis certificaat.  Hiermee kan je aantonen dat je basiskennis bezit betreffende veiligheid, gezondheid en milieu.

► Eendaagse cursus met professionele docenten
► Na afloop direct examen doen
► Deze cursus telt mee voor de Code 95 bijscholingsuren
► De getoonde prijzen zijn INCLUSIEF registratiekosten Code 95

vca boek basis

Extra voorbereiden doe je met het CursusGeregeld.nl VCA Basis boek. Dit lesboek bevat alle informatie die je nodig hebt om het VCA Basis examen tot een succes te maken. Inclusief oefenvragen. Liever online aan de slag? Dan hebben wij onze VCA Basis E-learning voor je! Zowel het boek als de e-learning kun je aangeven bij het inschrijven!


Cursusdetails

Vanafprijs: € 125 Excl. BTW

Locaties: 37

Startdata: 139

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Stel een vraag via de chat

Met het VCA certificaat kan je aantonen dat je basiskennis bezit betreffende veiligheid, gezondheid en milieu.Door deze kennis is niet alleen je eigen veiligheid maar ook die van je collega’s vergroot. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving. 
Je weet hoe je gevaarlijke situaties en risicovolle handelingen kunt herkennen én nog belangrijker: je weet hoe je deze kunt voorkomen!

Examen
Om de slagingskans van het examen te vergroten, wordt je aangeraden zelfstudie te doen door middel van een lesboek of een e-learning. Het is mogelijk deze tijdens het boeken mee te bestellen. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor heeft. Het examen wordt met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent.

Code 95
Deze ééndaagse opleiding bestaat uit 7 uur klassikaal onderwijs (met eventueel aansluitend het examen) waar alle onderwerpen worden behandeld. Deze uren tellen mee voor de bijscholing van de Code 95 voor beroepschauffeurs. De registratiekosten van de Code95 zitten al verwerkt in de prijs.