VCU-VIL

Inclusief examen

Terug

Als intercedent bij een uitzendbureau welke personeel levert aan VCA-gecertificeerde bedrijven moet u kunnen aantonen dat u een VCU-VIL certificaat hebben. U bent immers het aanspreekpunt voor uw uitgeleende medewerkers. Kortom: U kunt met VCU-VIL aantonen dat u weet wat er van u als intercedent verwacht wordt.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCU-VIL cursus ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent meer kost.

Over het VCU-VIL Examen

Het VCU-VIL examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen waar u 75 minuten de tijd voor heeft. Het examen wordt met behulp van een laptop afgenomen waarbij u na afloop direct hoort of u geslaagd bent. Om de slagingskans te vergroten, wordt u aangeraden zelfstudie te doen door middel van een lesboek of een e-learning. Het is mogelijk deze tijdens het boeken mee te bestellen. Wil je kijken hoe zo’n examen eruit ziet dan klik je hier

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een lesdag met een deskundige docent en een examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. En uiteraard een felicitatie. Je hebt tenslotte niet voor niets bij ons geboekt.


Exclusief NBBU-ledenvoordeel

CursusGeregeld.nl is trots op de samenwerking met NBBU

Voor leden van de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) heeft CursusGeregeld.nl exclusief ledenvoordeel. Met het NBBU-ledenvoordeel krijgt de cursist bij iedere geboekte VCU-VIL cursus incl. examen gratis een hoogwaardige E-Learning aangeboden die specifiek ontwikkeld is voor de uitzendbranche. Alsnog gezakt voor het examen? CursusGeregeld.nl biedt éénmalig een herexamen aan voor de cursist die de VCU-VIL dagopleiding en de E-Learning volledig heeft doorlopen en niet de eerste keer geslaagd is.Vermeld ‘NBBU’ tijdens het afrekenen en bij de referentie om gebruik te maken van het voordeel.

Het VCU-VIL boek

CursusGeregeld.nl biedt meer. Bereidt je je liever goed voor door middel van een lesboek dan kun je deze ook kiezen bij het afronden van je bestelling. Het lesboek kost €34,95 en is voorzien van een stevig kaft en is in full colour gedrukt. Naast alle lesstof staan er ook examenvragen in, die je kan oefenen.

Proefexamen VCU-VIL

Nieuwsgierig hoe zo’n examen eruit ziet? Bij VCA infra kun je deze bekijken. Helaas kun je hier niet je kennis mee testen. Wel biedt CursusGeregeld.nl de mogelijkheid aan om proefexamens mee te bestellen. Deze unieke examens worden dan persoonlijk voor je samengesteld vanuit een grote database. Na afloop van zo’n examen kun je dan kijken of je al genoeg kennis hebt of dat het misschien beter is om je nog iets meer te verdiepen in een bepaald onderwerp. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan tijdens je examen en weet je precies hoe zo’n examen werkt. Daarom bevelen wij deze altijd aan om mee te bestellen.

Boek ik de juiste VCA cursus

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA VOL, VCA VOL en VCU VIL. De VCU-VIL is geschikt voor Intercedenten. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

VCU-VIl cursus informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA en VCU-VIL examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register.  Het VCU-VIL certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag mee verder.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 135 Excl. BTW

Locaties: 32

Startdata: 200

Hulp nodig?

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

Eén aanspreekpunt

Geen reserveringskosten

Scherpste prijs

Altijd in de buurt

Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons