Categorieën

R-DLP Examentraining

Deze voorbereidingscursus op examen R-DLP (Register Deskundig Leidinggeven Projecten) behandeld alle onderdelen die aan bod komen tijdens het R-DLP praktijkexamen van het CROW. Op deze…

Vanaf € 249 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

KVP/BRL 7000

Opleidingseisen die de nieuwe versie vereist voor de werkvoorbereider: – Minimaal MBO niveau verkregen middels een opleiding of ervaring in het werk (2 jaar);– Opleiding…

Vanaf € 149 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven

Arbo & Veiligheid
Voor alle zaken omtrent arbeidsomstandigheden en veilig werken is het mogelijk om een cursus te boeken bij CursusGeregeld.nl. Met een training in Arbo en Veiligheid kun je als werkgever, werknemer of particulier je kennis en vaardigheden updaten. Dit kun je doen omdat het vanuit de wetgeving of verzekeraar wordt verplicht, maar ook wanneer je bewuster wilt zijn van je omgeving. Aan het einde van een cursus is het bij erkende opleiders doorgaans mogelijk om een examen af te leggen. Hierna krijg je een officieel certificaat overhandigd, waarmee je kunt aantonen dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt binnen dit vakgebied. Met dit diploma is het tevens mogelijk om code 95 punten te verdienen. Populaire opleidingen die in Arbo en Veiligheid worden geboekt zijn onder andere:

BHV
Brandveiligheid
EHBO
VCA
Veiligheidstrainingen

Klassikaal
Met een klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Tijdens de cursus zal de docent tijd hebben voor praktijkvragen.

E-learning
Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met E-learning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training Arbo en Veiligheid
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus Arbo en Veiligheid wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen!